Præsenter dit speciale

Vi åbner for ansøgninger til at præsentere på Specialefestivalen 2022 senere i år.

Oplægsholder på Specialefestivalen

Har du lige svedt over de sidste detaljer i dit Speciale?
Eller tænker du nogle gange tilbage på, da du sidste år knoklede for at få samlet enderne i dit Speciale? Giv din kæmpe indsats et efterliv og præsenter dit speciale for om verdenen på en scene overfor et engageret og interesseret publikum.

Kom i betragtning ved at tilmelde dig nedenfor og få mulighed for at blive del af de 75 specialer på Specialefestivalen 2022.
Vi udvælger specialerne på baggrund af din evne til at formidle dit specialeinteressant og kortfattet. Du får svar på din ansøgning allersenest mandag d. 1 august.
Her vil du modtage en invitation til talerskoleforløbet, hvor du bliver klædt på til at formidle og præsentere din viden foran et publikum. Alle præsentationer på festivalen bliver optaget og filmet – det giver dig mulighed for at komme i tættere kontakt med et erhverv.

Giv dit speciale liv

Få nye fællesskaber på tværs af universiteter og fagligheder. Skab nye forbindelser til en organisation eller andre studerende.
Det er Specialefestivalens kernevision at skabe grobund for at viden ikke går tabt, og give dig mulighed for at formidle din viden og give den værdi.  

Talerskolen

Som dimittend skal du have de bedste forudsætninger for at formidle dit specialenærværende og interessant. I samarbejde med talerskolen Røst arrangerer Ungdomsbureauet derfor forud for festivalen et talerskoleforløb for dig som dimittend. På talerskolerne har du mulighed for at lære andre dimittender at kende samtidigmed i tester og udvikler jeres egne formidlingsevner.
Talerskolen faciliteres af Røst, der med et væld af projekter i bagagen, er eksperter i at klæde ungetalere på til at formidle kompleks viden til et alment publikum.

Tilmeld dit speciale

Get your free webform from Podio

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål generelt, så kontakt:
Josephine@ungdomsbureauet.dk