Alle nyheder
Festivalen

Vi er klar til 2023!

Specialefestivalen giver 75 nyuddannede muligheden for at udforske og formidle resultaterne af deres speciale på Station i Frederiksberg.

6
June
 
2023
launch banner displaying logos of partners and brand colours

Specialefestivalen er en vidensfestival for studerende, nyuddannede og nysgerrige festivalgængere med appetit på ny viden.

Med vores smukke og bevaringsværdige bygning som ramme, giver vi innovative og idérige studerende fra alle landets videregående uddannelser et akademisk talerør til omverdenen, der giver dem mulighed for at dele deres specialer uden for universitets matrikel.

Vi tror på, at studerende, som fremtidens meningsdannere og forandringsagenter, sidder på den nødvendige viden der kan skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid. Men hvis ikke vi lytter til de studerende, går vi glip af deres viden og kompetencer.

Fra den 5. og 6. oktober lancerer vi derfor Specialefestivalen 2023, hvor 75 kandidater fra alle landets uddannelsessteder har muligheden for at udbrede deres viden til hele omverdenen.

Specialefestivalen har til formål at give nyuddannede en stærkere professionel, demokratisk og kreativ selvtillid. Vi ønsker at hylde specialet som et værdifuldt bidrag til bedre at forstå samfundets strukturer, og de akademiske kandidater for deres potentiale til at ændre verden til det bedre.

Dette års Specialefestival er realiseret i samarbejde med CBS, KU, Frederiksbergfonden, Frederiksberg Kommune og Ungdomsbureauet.

Skriv den 5. og 6. oktober i din kalender og følg os for flere opdateringer.

Hvis du selv er kandidat, og har indsigter som du mener er værdifulde at dele med andre end din vejleder og censor, vil vi rigtig gerne høre fra dig.


Tilmeldingen er allerede åben!


Seneste nyheder