Alle nyheder
Program

Tag del i Specialefestivalen 2023, hvor vi udforsker de akademiske specialer og inspirerer til en bedre fremtid

Lad dig inspirere af spændende akademiske perspektiver, og vær med til at løse samfundets komplekse udfordringer.

9
September
 
2023
presentation

I Station mener vi, at udvekslingen af ideer,perspektiver og tankesæt er en grundlæggende forudsætning for at skabe nyeløsninger på samfundets komplekse udfordringer. Det er vi heldigvis ikke eneom, og derfor har vi allieret os med Ungdomsbureauet og RØST for at afholdeåret vigtigste vidensfestival: Specialefstivalen 2023. Her stimler akademiskedimittender, studerende, virksomheder og andre nysgerrige sammen, for ifællesskab at udforske nye spændende projekter og dele ud af deres viden,faglighed og perspektiver.

Tænk festival, tænk vidensdeling, tænk netværkog tænk samfundsforandring. Forestil dig så de uanede mængder af nyepotentialer, som opstår når studerende, dimittender og samfundsaktører gårsammen for at udvikle nye løsninger på alt fra sundhedsfremme til grønomstilling. Ideer der opstår, når vi udfordrer hinanden på vores perspektiverog inspirerer til nye måder at tænke på.  

På Specialefestivalen bringer vi den nyesteforskning frem i lyset og skaber en platform, hvor dygtige og idérige individerdeler deres viden og indsigter til gavn for hinanden og for samfundet. Uansetom du er virksomhed, forsker, studerende eller bare nysgerrig, inviterer vi digmed på denne spændende vidensrejse, hvor du, fra første række, får indblik ispændende projekter og nye forandringsteorier.  

Her har du overblik over nogle af de spændende aktiviteter, som du kan se fremtil på Specialefestivalen 2023:

Miljøog bæredygtighed

  • "Design af CirkulæreForretningsmodeller i Affaldsindustrien - En Caseundersøgelse af at LukkeKredsløbet i Indien."
  • "Udvikling af enBæredygtig Forretningsmodel til Genanvendelse af Plastaffald i SierraLeone."

Sundhed og trivsel

  • "Psykedelisk Behandling afAngst, Depression og Traumer - En Antropologisk Undersøgelse af PatientersErfaringer."
  • "Forbedring afSundhedsinklusion gennem Innovation: Hvordan Kunstig Intelligens kanOmstrukturere Vigtige Interaktionsprocesser."

Samfundsvidenskab og Kultur

  • "Reform af FN'sSikkerhedsråd: Et Sammenlignende Studie."
  • "Forståelse af Holdningertil B2B-annoncering: En Caseundersøgelse af Maritime B2B-kunders Brug afFortolkende Repertoire til at Konstruere Holdninger til InformativLinkedIn-annoncering."

Teknologi og Innovation

  • "Rollen af DigitaleTeknologier i at Muliggøre Cirkulær Økonomi inden forElektronikaffaldshåndtering En Analyse på Flere Niveauer."
  • "MaskinlæringsstyretIngeniørarbejde af Signalsekvenser til Højvolumensteknologier."

Diverse Akademiske Temaer

  • "Findes Meningen i enSolbærbusk? - En Psykologisk Undersøgelse af Mening og Identitet i Tre DanskeØkosamfund."
  • "Tyrkiets Tiltrædelse og Tilbagetrækning fraIstanbulpagten: Hvorfor Kontroversen? Feministisk Kamp i NutidensTyrkiet."

Tag et spadestik dybere:Programpræsentationer
Få indblik i de mange fascinerende forskningsområder,der pryder programmet på Specialefestivalen 2023, når mere end 60 studerendefra landets universiteter deler ud af viden og perspektiver fra deres specialer.Du kan se frem til en masse inspiration, udfordrende perspektiver og akademiskeforståelser.

Skriv 5.-6. oktober i kalenderen og mød os idet studenterdrevne innovationshus Station, på Howitzvej 30, Frederiksberg


Om Specialefestivalen

På Specialefestivalen udfordrer vi grænserne for videnskab og skaberfundamentet for nye videnssamarbejder og innovationsprojekter. Vi dykker ned imangfoldigheden af forskningsområder og sætter raketfart på videndeling for enbedre fremtid.

Vær med til at fejre akademisk nysgerrighed ogtag del i udviklingen af en bedre fremtid, hvor vi skaber bedre, merebæredygtige og intelligente løsninger for samfundets mest komplekse ogpresserende udfordringer.

Hold øje med flere opdateringer fraSpecialefestivalen her på sitet.

Vi glæder os til at se dig til Specialefestivalen 2023!

Specialefestivalen arrangeres i samarbejde med Station ogUngdomsbureauet med støtte fra KU, CBS, Frederiksbergfonden og FrederiksbergKommune.

Seneste nyheder