Alle nyheder
Festivalen

Tilmeldingen til Thesis Presenter ved Specialefestivalen 2024 er nu åben!

Vi er glade for at kunne annoncere, at tilmeldingen til specialeskrivning til den kommende festival officielt er åben!

5
May
 
2024
the person presenting

Er du ivrig efter at dele resultaterne af ditspeciale uden for universitets rammer? Drømmer du om at omsætte dinspecialeviden til konkrete og samfundsgavnlige projekter? Og er du motiveretfor at inspirere andre til nye måder at tænke og handle på?

Vi har netop åbnet for tilmeldingerne tilThesis Presenter ved dette års Specialefestivalen, hvor vi giver dig og dine meddimittenderen ganske særlig mulighed for at indtage scenen til årets vigtigstevidensfestival og inspirere unge, erhvervsliv og samfund til nye dialoger omfremtidens løsninger.

I år udvider vi programmet med en masse nyespændende specialer, der udforsker videnskabens dybder og nuancer, og som inspirertil nye interessante perspektiver og betragtninger inden for samfund,naturvidenskab, humaniora og meget andet.

Nyt partnerskab med Copenhagen Debating Society

Til dette års Specialefestivalen samarbejder vimed Copenhagen Debating Society om at tilbyde Thesis Presenters et gratis kursusi public speaking. Kurset har til formål at forbedre dine præsentationsevner, oggive dig værktøjerne til at omsætte kompleks viden til overbevisende ogengagerende formidling.  

Fordele ved at deltage i Specialefestivalen

Som Thesis Presenter ved Specialefestivalen,kan du se frem til at:

Opnå uvurderlige færdighederinden for public speaking og formidling: Udvid din værktøjskasse inden for mundtlig formidling og public speaking,og find roen og selvtilliden til at præsentere din viden overfor et bredtpublikum af virksomheder, fagprofessionelle og andre nysgerrige.  

 

Tilgå nye netværksmuligheder: På Specialefestivalen 2024 har du mulighed for at gå i dialog med etableredevirksomheder og nysgerrige fagprofessionelle omkring de ideer og tilgange, somoptager dig. Vær med til at inspirere studerende med nye akademiske perspektiver,og opbyg meningsfulde professionelle relationer til eksperter på tværs afbrancher.  

Give dit speciale et efterliv:Præsenter dit speciale for et bredt publikum og del resultaterne af dit forskningtil gavn for både virksomheder, samfund og den brede offentlighed. Som ThesisPresenter ved Specialefestivalen, har du muligheden for at afsøge en massespændende nye muligheder inden for din karriere og videre forskning.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig som Thesis Presenter på Specialefestivalen2024, ved at udfylde formularen på: https://linktr.ee/specialefestival senest den 15. august.

Vi ser frem til at byde dig velkommen somThesis Presenter, og understøtte dig i at sætte din viden og faglighed i spiluden for universitets rammer.

Hvis du har spørgsmål eller har brug foryderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os på ThesisFestival@station.dk.

Vi ses til Specialefestivalen 2024!

Seneste nyheder