Alle nyheder
Partnere

Kom til showcase og partnerauktion d. 3 juni 2022

Har du og din organisation lyst til at samarbejde om at anerkende landets universitetsstuderende og give dem en flyvende start i arbejdslivet?

5
May
 
2022

Specialefestivalens partnerskabsauktion er en unik mulighed for din virksomhed, for at blive en del af bevægelsen, der sætter ny, værdifuld og samfundsrelevant viden i spil – og komme i kontakt med spændende dimittender først i unikke rammer.
Har du og dinorganisation lyst til at samarbejde om at anerkende landets universitetsstuderende og give dem en flyvende start i arbejdslivet?
Så kan vi faciliterekontakt med landets dygtigste nyuddannede kandidater.

D. 3. juni kl. 15:00– 17:00 kan du møde kollegaer fra branchen, sidste års dimittender og arrangører. Du kan samtidig være med til at skabe grundlag for Specialefestivalen 2022, når vi bortauktionerer en pulje af værdifulde gaver, foredrag og oplevelser.

Al salg går til at styrke festivalens økonomiske fundament, så vi endnu engang kan realisere Specialefestivalen d. 7. – 8. oktober 2022.
Kom og hør mere om festivalen, hvordan man bliver partner og vær parat når en særlig auktionarius bortauktionerer vores gavepulje.
Undervejs byder Station og Ungdomsbureauet på forfriskninger fra baren, og der vil der være godlejlighed til at netværke med kollegaer i branchen.

Det er gratis at deltage, men tag firmakortet med.

 

-----------------------------------------------------------------------

PROGRAM//

14:30 Dørene åbner

15:00Specialefestivalen 2022 værdier og visioner v. Projektleder Josephine Almind,Ungdomsbureauet

15:15 Specialets potentiale som trinbræt til erhvervslivet v. dimittend fra Specialefestivalen2021 (tba)

15:30 Partnerskab på Specialefestivalen 2022 v. Engagements direktør Markus Hansen, Station

16:00 AUKTION
Vi auktionerer gaver, donationer og oplæg væk, til fordel for Specialefestivalen 2022

16:45 Bar og networking

-----------------------------------------------------------------------

På den gamle politistation midt på Frederiksberg inviterer Specialefestivalen universiteterne, forskere, erhvervsfolk, kunstnere og den nye generation af kandidat dimittender til en todages festival, der sætter den nyeste forskning, overgangen til arbejdsmarkedet og viden i centrum.

Specialefestivalen blev første gang afholdt i 2021, med 500 deltagere og 50 talere, samt shows og indslagover to dage i Station.


Festivalens omdrejningspunkt er dem, hvis passion og begejstring for den nyeste viden og forskning er så stor, at det fortjener en særlig plads og en mulighed for at indfri det potentialespecialerne gemmer på. Specialefestivalen tilbyder et fordybelsesrum til at dykke ned de mange specialerne, der hvert år afleveres på landets universitetsuddannelser og en unik mulighed for dimittenderne til at indtagescenerne og give deres viden et publikum. Specialefestivalen er specialepræsentationer, talks og debatter og værksteder med den nyeste generation af universitetsdimittender fra alle landets universiteter, forskere, politikere og samfundsdebattører.
-----------------------------------------------------------------------

Specialefestivalen2022 // SHOWCASE & PARTNERSKABSAUKTION
D. 3. juni 2022 kl. 15:00 – 17:00 (Dørene åbner kl. 14:30)
Station, Howitzvej 30, 2000 Frederiksberg

Seneste nyheder