Alle nyheder
Festivalen

Highlights fra Specialefestivalen 2023

Opdag nogle af de største festivaløjeblikke med vores videogalleri

11
November
 
2023

Vi er ovenud lykkelige, enormt taknemmelige og en smule trætte oven på en veloverstået Specialefestivalen 2023, der har skabt nye ringe i vandet og vækket en masse inspiration, entusiasme og nye ideer hos festivalens mange deltagere. Af hjertet tak for at støtte op om dette vigtige og værdiskabende event, og for den flotte modtagelse, som I har givet Specialefestivalen 2023 med på vejen!

Fra spændende diskussioner til interaktive workshops og akademiske firspring, Specialefestivalen 2023 bød på et hav af spændende oplevelser og læringer, der vakte genlyd hos festivalens mange deltagere fra vidt forskellige akademiske og faglige ståsteder. Perspektiver, viden og netværk, der var med til at skabe fundamentet for nye faglige interesser, videnssamarbejder og forskningsområder.

Hvis du er en af dem der ikke nåede forbi Specialefestivalen 2023, eller blot har lyst til at genopdage nogle af festivalens highlights, har vi nu lavet et videogalleri på hjemmesiden: https://www.specialefestivalen.dk/specialer. Her kan du gå på opdagelse i de mange inspirerende og præsentationer, der prydede programmet til specialefestivalen 2023, uanset om du er kandidat- eller bachelorstuderende, eller bare er nysgerrig på den nyeste viden inden for specifikke forskningsområder.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller hvis du leder efter specifikt indhold fra festivalen.

Specialefestivalen 2023 ville ikke have været muligt uden den fantastiske støtte og engagementet fra vores community. Vi er utroligt taknemmelige for jeres deltagelse, feedback og entusiasme og ser frem mange flere fremtidige Specialefestivaler!

Følg Specialefestivalen og Station for flere opdateringer, kommende events og projekter, hvor du har mulighed for at udvide dit netværk og møde dygtige og inspirerende mennesker, der kan være med til at føre dine ideer ud i virkeligheden.

Seneste nyheder