Alle nyheder
Festivalen

Bliv specialeoplægsholder på Specialefestivalen 2023!

Velkommen til Specialefestivalen 2023, hvor vi sætter akademia og samfundsforandring på dagsordenen! Er du nylig kandidat (2021-2023), så læs med her!

8
August
 
2023

Fordele som specialeoplægsholder

Netværk
Som oplægsholder får du adgang til et unikt netværk af medstuderende, eksperter og potentielle fremtidige arbejdsgivere, der kan få stor betydning din videre karriere- og kompetenceudvikling.

Del din viden med omverdenen
Som specialeoplægsholder giver vi dig et unikt talerør til medstuderende, virksomheder, samfundsaktører og mange andre. Du har mulighed for at dele din viden, dine ideer, dine indsigter og dine faglige præstationer til resten af verden, og anvende din akademiske viden til at skabe reel samfundsforandring.  

Styrk din pitch
Som oplægsholder giver vi dig gratis adgang til et talerkursus som udbydes af Røst. Her har du mulighed for at styrke din pitch, din selvtillid og dine kompetencer inden for mundtlig formidling og public speaking.

Udvælgelsesprocessen

  • Indsend din ansøgning
  • Udfyld ansøgningsskemaet
  • Fortæl os mere om dit speciale og hvad du håber på at opnå som Thesis Presenter. Find ansøgningsskemaet her.
  • Senest d. 1. september vil vi informere alle ansøgere om status for deres ansøgning. Vi udvælger i alt 75 presenters til at præsentere deres specialer til dette års Specialefestivalen.
  • Valgfrit talerkursus: Hvis du er blevet udvalgt som presenter, vil du efterfølgende modtage en invitation til at deltage i Røsts talerkursus.
    Du kan vælge at deltage i kurset enten den 13. eller 15. september, hvorefter du vil modtage flere detaljer om tidspunkt og sted for kurset.

Tidspunkt og sted

Specialefestivalen 2023 løber af stablen fra 5. og 6. oktober på Station, Howitzvej 30 på Frederiksberg.

Del budskabet!

Vi opfordrer dig til at invitere din familie og venner med til at være med til at fejre dit speciale og dine præstationer på Specialefestivalen 2023.
Du kan reservere gratis billetter til familie og venner her.

Specialefestivalen 2023 giver dig og dine meddimittender mulighed for at dele dine akademiske kundskaber med resten af verden. Indtag scenen til dette års festival og mød en masse spændende nyudklækkede dimittender, del din viden med eksperter og virksomheder og vær med til at skabe nye løsninger på en bedre, bæredygtig og mere intelligent fremtid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som prenter og fejre dine akademiske resultater ved Specialefestivalen! Udfyld ansøgningsskemaet her og tag dit første skridt mod at blive specialeoplægsholder ved Specialefestivalen 2023.

Kontakt os på ThesisFestival@station.dk for yderligere spørgsmål om festivalen og dine muligheder for deltagelse.

Seneste nyheder